Αποστολές & Επιστροφές

Διεθνείς εντολές

Οι παραγγελίες γενικά υποβάλλονται σε επεξεργασία σε 24-48 ώρες, εκτός εάν ένα στοιχείο είναι σε παραγγελία ή απαιτείται ειδικός χειρισμός για συγκεκριμένες καταστάσεις. Θα παράσχουμε έναν αριθμό παρακολούθησης όταν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί για να σας βοηθήσει να προβλέψετε την κατάλληλη ημερομηνία παράδοσης. Η διεθνής αποστολή διαρκεί 7-15 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που αποστέλλεται το πακέτο από την αποθήκη μας. Επιτρέψτε επιπλέον χρόνο για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, καθώς αυτό θα προσθέσει επιπλέον ημέρες στο χρόνο παράδοσης. Εάν δεν μπορείτε να το λάβετε σε 7-15 εργάσιμες ημέρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα. Είμαστε υπεύθυνοι για τα χαμένα πακέτα. Αν το στοιχείο έρθει φθορές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα το αντικαταστήσουμε. Λάβετε υπόψη ότι δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για εισαγωγικούς δασμούς στις διεθνείς παραγγελίες.


Ακυρώσεις

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πρέπει να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως. Ισχύει το τέλος ακύρωσης 25%. Η πλειονότητα των παραγγελιών αποστέλλεται εντός 1-2 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας. Οι παραγγελθείσες παραγγελίες δεν μπορούν να ακυρωθούν.


Επιστρέφει

Στην απίθανη περίπτωση κατασκευαστικών σφαλμάτων, θα αντικαταστήσουμε / επισκευάσουμε τα προϊόντα χωρίς κόστος για τον πελάτη. Για να επιστρέψετε ένα στοιχείο, πρέπει να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να μας ενημερώσετε για το λόγο. Θα σας παράσχουμε περαιτέρω οδηγίες. Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής - δεν είναι βαριά και περιέχουν όλες τις αρχικές συσκευασίες και ετικέτες. Θα πιστώσουμε τον αρχικό τρόπο πληρωμής σας, εξαιρουμένης της αμοιβής 25% για την αποθεματοποίηση / επεξεργασία και του τέλους επιστροφής των 30 $. Όλα τα έξοδα αποστολής που συνδέονται με την επιστροφή αγαθών είναι ευθύνη του καταναλωτή.


Ανταλλαγές

Για να ανταλλάξετε ένα προϊόν, πρέπει να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να μας ενημερώσετε για το λόγο. Θα σας παράσχουμε περαιτέρω οδηγίες. Τα εμπορεύματα μπορούν να ανταλλάσσονται εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, εφόσον είναι άθικτα και στην αρχική τους κατάσταση με όλες τις αρχικές συσκευασίες και ετικέτες. Όταν επιστρέφετε ένα στοιχείο για ανταλλαγή, βεβαιωθείτε ότι το όνομά σας, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου και οι οδηγίες σας είναι σαφώς ενδείξεις. Όλα τα έξοδα αποστολής που συνδέονται με την ανταλλαγή αγαθών αποτελούν ευθύνη του καταναλωτή. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την παρακολούθηση αποστολής, καθώς δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απολεσθέντα αγροτεμάχια. Για τις παραγγελίες στο εξωτερικό αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 30 ημέρες.